Adakah Aries dan Capricorn Sesuai?

Aries dan Capricorn adalah tanda yang sangat kuat. Mereka dalam astrologi dianggap sebagai tanda kardinal. Kardinaliti dalam astrologi bermaksud bahawa mereka bersikap tegas, maju, mengambil kawalan, jenis orang yang tidak mengambil tempat duduk belakang. Oleh itu, mereka masing-masing mempunyai kualiti untuk menjadi kuat sendiri.

Juga terdapat seksualiti yang baik antara keduanya. Aries cenderung sangat bersemangat dan suka bercinta. Capricorn mempunyai minat yang mendalam dan boleh sangat sayang.

Namun, kesukarannya adalah bahawa mereka sangat kuat dengan sendirinya sehingga mereka saling bertanding. Aries mahu menjadi pemimpin. Capricorn tidak akan menerima pesanan. Capricorn adalah orang yang mahukan struktur, yang menginginkan kehidupan yang memerlukan sesuatu. Capricorn menetapkan peraturan. Capricorn boleh menjadi sangat mendominasi. Aries tidak mahu ini. Oleh itu, mereka menghadapi masalah siapa yang bertanggungjawab.

Secara umum dalam astrologi, tanda-tanda yang kuat mempunyai kesukaran untuk menjadikannya jangka panjang. Walau bagaimanapun, apa yang saya perhatikan sebagai ahli nujum adalah tanda paling kuat yang mempunyai masalah ini adalah yang boleh membuat perkahwinan paling kuat. Itu bergantung pada kesediaan masing-masing untuk berkomitmen terhadap perkahwinan itu atau hubungan itu dan bekerja dengannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*