Panduan Permintaan Snap Pokemon Baru: Jalan Sampingan (Malam)

Pokemon Snap baru adalah permainan baru untuk Nintendo Switch berdasarkan Pokemon Snap klasik untuk Nintendo 64. Di sini anda boleh bermain sebagai Jurugambar Pokemon. Anda akan melakukan perjalanan melalui padang pasir, dataran, hutan, sungai, dan gunung Lental. Semasa melakukan perjalanan di seluruh wilayah, anda perlu mengambil gambar Pokemon liar.
panduan-permintaan-snap-pokemon-baru-jalan-sampingan-malam
Anda akan dapat berkongsi foto yang anda ambil semasa perjalanan dengan rakan dan pemain lain melalui Internet. Terdapat beberapa kursus yang boleh anda pilih. Hari ini kami akan memberitahu anda mengenai kursus Jalan Samping (Malam), cara membuka kunci kursus ini, dan melengkapkan Permintaan.

Cara Buka Kunci Laluan Samping (Malam) di Pokemon Snap
Pokemon Snap adalah permainan di mana anda boleh menjadi Jurugambar Pokémon. Anda boleh memilih kursus yang berbeza untuk pergi dan mengambil gambar Pokémon liar yang akan anda temui di sana. Jalan Sampingan (Malam) adalah salah satu kemungkinan kursus yang boleh anda pilih. Untuk membukanya, anda perlu mengikuti kursus Taman (Siang). Pergi ke kawasan di mana Grookey tidur dan imbas pokok di sebelah kiri anda. Ini akan membuka kedua-dua variasi Siang dan Malam dari Jalan Sampingan.

Untuk membuka laluan alternatif, anda perlu mengimbas rumput berhampiran tempat di mana Dodorio menakutkan Scorbunny dan Pichu. Ia akan memberi anda akses ke Snorlax Den.

Permintaan Laluan Sampingan (Malam) dalam Pokémon Snap
Hanya ada satu Permintaan untuk Jalan Sampingan (Malam) di Pokémon Snap. Untuk membukanya, anda perlu menambahkan Foongus ke Photodex anda. Untuk menyelesaikannya, anda perlu pergi ke kawasan kedua di Jalan Sampingan. Di sana anda akan menemui sekumpulan Foongus yang bersembunyi di dalam celah di bumi. Anda perlu melemparkan Bola Illumina ke mana-mana kumpulan ini. Selepas itu Foongus akan melompat ke udara dan melayang. Ambil gambar mereka dan Permintaan anda mungkin selesai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*